- Bereikbaarheid advocaat.

Het kan zijn, dat u vragen heeft over het verloop van uw zaak/ procedure, dan wel dat u dringende nieuwe ontwikkelingen in uw zaak wenst mede te delen aan uw advocaat mr. Rademaker.

De telefonische bereikbaarheid van mr. Rademaker is beperkt. De bereikbaarheidstijden staan weergeven op de website.  Het kan zijn dat u mr. Rademaker niet binnen de bereikbaarheidstijden kan bereiken. Immers, kan zij in bespreking zijn of naar een zitting zijn. U kunt een boodschap telefonisch doorgeven op de voicemail van het kantoor of een e-mail sturen aan het persoonlijke e-mailadres van mr. Rademaker. Vergeet hierbij niet uw zaaknummer en/ of zaaknaam te vermelden. Mr. Rademaker zal uw bericht in behandeling nemen en indien nodig telefonisch/ schriftelijk contact met u opnemen.

Bij inhoudelijke vragen of opmerkingen heeft uw schriftelijke reactie per e-mail de voorkeur.

Het komt vaak voor, dat kennissen of familieleden zich de kwestie aantrekken. Indien kennissen, familieleden of vrienden ook opmerkingen en/of vragen hebben, dienen deze via de cliënt te worden gesteld. Mr. Rademaker kan niet iedereen daarover te woord staan. Dit werkt onnodig kostenverhogend en tevens veelal verwarrend voor alle partijen. Alleen na ontvangst van een machtiging waarin toestemming wordt verleend om met de desbetreffende derde contact te mogen onderhouden kan met deze derde contact worden onderhouden.

© 2015 - 2024 Rademaker Advocatuur & Rechtshulp | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel