- Privacybeleid

Privacybeleid

Dit is de privacyverklaring van Rademaker Advocatuur & Rechtshulp, gevestigd in Lelystad en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer KVK 32159677.

Rademaker Advocatuur & Rechtshulp is als volgt te bereiken:

Rademaker Advocatuur & Rechtshulp 

mr. K.A.M. Rademaker (Kim)

Fraeylemaborg 27

8219 BJ Lelystad

T. 0320 - 848796

E. rademaker-rechtshulp@live.nl

Deze privacyverklaring omschrijft welke persoonsgegevens door  Rademaker Advocatuur & Rechtshulp mogelijk verwerkt en voor welke doeleinden deze persoonsgegevens worden gebruikt wanneer personen de website bezoeken of gebruiken.

Rademaker Advocatuur & Rechtshulp  kan persoonsgegevens over u verwerken doordat u klant (of contactpersoon) bent bij Rademaker Advocatuur & Rechtshulp.

1. GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS

  • 1.1 Rademaker Advocatuur & Rechtshulp verwerkt (mogelijk) de volgende persoonsgegevens van u indien u:

    • a. Een aanvraag doet voor informatie en/ of een overeenkomst van opdracht ter zake de behartiging van uw in deze overeenkomst nader omschreven belangen met Rademaker Advocatuur & Rechtshulp  sluit.

  • 1.2 Rademaker Advocatuur & Rechtshulp  verzamelt (mogelijk) de volgende gegevens:

    • a. naam;

    • b. voornaam;

    • c. adres;

    • d. e-mailadres;

    • e. telefoonnummer;

  • 1.3 Rademaker Advocatuur & Rechtshulp  kan deze gegevens gebruiken om:

    • a. verzoeken van u in behandeling te nemen;

    • d. de website van Rademaker Advocatuur & Rechtshulp te optimaliseren;

    • e. contact met u op te nemen of te onderhouden;

    • f. een aanvraag voor een dienst van Rademaker Advocatuur & Rechtshulp  aan u in behandeling te nemen.

2. INFORMATIE WIJZIGING EN BEZWAAR

  • 2.1 U kunt contact opnemen met rademaker-rechtshulp@live.nl voor:

    • a. meer informatie over de wijze waarop Rademaker Advocatuur & Rechtshulp  persoonsgegevens verwerkt;

    • b. vragen naar aanleiding van deze Privacyverklaring;

    • c. inzage in de persoonsgegevens die Rademaker Advocatuur & Rechtshulp  met betrekking tot u verwerkt;

    • d. het maken van bezwaar tegen het gebruik van uw gegevens door Rademaker Advocatuur & Rechtshulp .

3. BEVEILIGING VAN UW GEGEVENS

  • 3.1 Rademaker Advocatuur & Rechtshulp zal uw gegevens uitsluitend gebruiken voor de in deze privacyverklaring genoemde doeleinden en ze niet langer bewaren dan noodzakelijk.

  • 3.2 Rademaker Advocatuur & Rechtshulp  zal adequate technische en organisatorische maatregelen treffen om uw gegevens te beveiligen.

4. DERDEN

  • 4.1 Rademaker Advocatuur & Rechtshulp  zal uw gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij u daarvoor uw uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven ofRademaker Advocatuur & Rechtshulp .

5. WIJZIGINGEN PRIVACYVERKLARING

  • 5.1 Het kan voorkomen dat deze verklaring in de toekomst wordt gewijzigd. Wij bevelen daarom aan om deze privacyverklaring regelmatig te blijven raadplegen.

6. KLACHTEN

  • 6.1 U heeft altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. U bent nooit verplicht om uw gegevens met Rademaker Advocatuur & Rechtshulp  te delen, we kunnen echter dan geen aanvragen en zaken voor u in behandeling nemen.

© 2015 - 2021 Rademaker Advocatuur & Rechtshulp | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel