Pro deo

Rademaker Advocatuur & Rechtshulp verleent rechtsbijstand op basis van gefinancierde rechtsbijstand (PRO DEO). Of u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt hangt van meerdere factoren af. Er wordt o.a. gekeken naar het type zaak en de hoogte van uw inkomen.

Wilt u weten of u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt? Neem dan contact op met Rademaker Advocatuur & Rechtshulp 0320 -848796 en/of raadpleeg de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Komt u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking dan verstrekt de Raad voor Rechtsbijstand een toevoeging en legt u een eigen bijdrage op die u aan Rademaker Advocatuur & Rechtshulp dient te voldoen. De overige advocaatkosten worden door de Staat vergoed. Daarnaast dient u wellicht rekening te houden met kosten van derden zoals griffierechten van de rechtbank/het gerechtshof, (uittreksel)kosten van gemeenten, deurwaarderskosten etc..

In personen- en familierechtzaken heeft de Overheid bepaalt dat andere eigen bijdrage gelden dan in overige zaken. Meer informatie over de in 2020 geldende eigen bijdrage kunt u onder de subpagina's vinden.

 

 

 

© 2015 - 2020 Rademaker Advocatuur & Rechtshulp | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel